nieuws

Assurantieagenda

Archief

Het bedrijf SmartManager introduceert in het najaar de website www.assurantieagenda.nl. Op deze website worden alle bijeenkomsten, zoals congressen, seminars, workshops, cursussen en trainingen binnen de verzekeringsbranche gepubliceerd. De agenda-items kunnen direct online en kosteloos worden geplaatst door de organisatoren van bijeenkomsten. Daarnaast komt er een beheerfunctie binnen de site voor partijen die veel bijeenkomsten organiseren.

Marketingondersteuning
Reaal Verzekeringen biedt het intermediair marketingondersteuning voor het bewerken van de zakelijke klanten. De ondersteuning bestaat onder meer uit een bedrijfsscan, een zakelijke kaartenservice waarmee het intermediair e-mailadressen kan verzamelen, een module voor het samenstellen van een digitale nieuwsbrief, relatie-evenementen en het inkopen van pensioenafspraken.
Cockpit
Het extranet van Fortis ASR, Cockpit, is nu te bereiken met het digitaal paspoort. Voor het inloggen wordt nu geen wachtwoord en gebruikersnaam meer gevraagd. Ruim vierduizend van de 14.000 actieve gebruikers hebben zich al aangemeld. Ruim 7.000 kantoren gebruiken Cockpit.

Reageer op dit artikel