nieuws

Assurantie-lintjes Koninginnedag 2000

Archief

Ter gelegenheid van Koninginnedag zijn in de verzekeringsbedrijfstak de volgende onderscheidingen toegekend: Officier in de Orde van Oranje-Nassau: Henjo Hielkema (Fortis); Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: Bert Beugelsdijk (Fortis) en Piet van Genderen (tot voor kort Royal Nederland, nu nog commissaris ABZ Holding en bestuurslid VNAB); Lid in de Orde van Oranje-Nassau: Tjitte de […]

Ter gelegenheid van Koninginnedag zijn in de verzekeringsbedrijfstak de volgende onderscheidingen toegekend: Officier in de Orde van Oranje-Nassau: Henjo Hielkema (Fortis); Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: Bert Beugelsdijk (Fortis) en Piet van Genderen (tot voor kort Royal Nederland, nu nog commissaris ABZ Holding en bestuurslid VNAB); Lid in de Orde van Oranje-Nassau: Tjitte de Jong (NVA-lid te Norg).

Reageer op dit artikel