nieuws

Assurantie-adviseur transport opgericht

Archief

Middels een afsplitsing van de groep Montes Kompaan in Berkel en Rodenrijs, heeft directeur M.K. van de Geest onlangs een assurantie-adviesbureau voor het transportwezen opgericht: A&T assurantie-adviseurs.

De afsplitsing van het transport-deel van de portefeuille van Montes Kompaan kwam voort uit een toenemend aantal contacten en relaties binnen de transportwereld, aldus Van de Geest. Om zich beter te kunnen profileren richtte hij daarom een aparte bv op, zodat daarmee de transportondernemingen benaderd kunnen worden.
Volgens Van de Geest ontbreekt het bij het reguliere intermediair vaak aan kennis van de transportbranche. “Een transportondernemer is niet te vergelijken met andere ondernemers, zoals bijvoorbeeld een kruidenier. Ze vragen een andere begeleiding en service, en daar mankeert het vaak aan. A&T geeft ze de begeleiding die ze nodig hebben”, zegt Van de Geest.

Reageer op dit artikel