nieuws

Asro breidt uit

Archief

De Asro-adviesgroep is vorige maand verhuisd van Rotterdam naar Hendrik-Ido-Ambacht.

Het bedrijf heeft zijn intrek genomen in een nieuwbouwpand dat bijna volledig omringd wordt door water. Asro, lid van NVA en NVF, is actief in verzekeringen, hypotheken, pensioenen en overige financiële diensten en heeft volmachten op hypotheken-, schade- en uitvaartgebied.
Het intermediairbedrijf, dat achttien medewerkers telt, viert dit jaar tevens zijn 35-jarig bestaan. Om de Rotterdamse regio goed te kunnen blijven bedienen, is tevens een kantoor geopend in Capelle aan den IJssel, waar ruimte wordt gehuurd bij branchegenoot NVO Verzekeringen.
In totaal telt de portefeuille van Asro, vooral actief in hypotheken en pensioenen, 2.500 klanten met een relatief hoge polisdichtheid van 10. “Ongeveer eenderde van onze inkomsten halen we uit backoffice-diensten die wij leveren aan tien andere kantoren”, zegt directeur Gert-Jan Hakkesteegt. “Die activiteiten willen we uitbreiden, maar we stellen wel een maximum van 25 kantoren.” Daarnaast is Asro actief in een eigen inkoopcombinatie die met zeven andere kantoren is opgezet.

Reageer op dit artikel