nieuws

Artsen Onderlinge wordt AO Artsen Verzekeringen

Archief

Artsen Onderlinge, eerder door Nationale-Nederlanden overgenomen, wordt binnenkort omgedoopt in AO Artsen Verzekeringen NV.

De wijziging verloopt in etappes. Artsen Onderlinge zal binnenkort haar activiteiten overdragen aan een nieuwe werkmaatschappij ING Schadeverzekering met statutaire zetel in Den Haag. Bestuurder van de nieuwe maatschappij is A.W. Slootweg.
ING heeft deze nieuwe loot aan de ING-stam vorige maand in het leven geroepen, licht een woordvoerder toe. “De werkmaatschappij is opgericht vooruitlopend op de overname van Artsen Onderlinge. Omdat het definitieve besluit over de aankoop toen nog niet was genomen en we het proces niet onnodig wilden vertragen, werd er gekozen voor de werknaam ING Schadeverzekering.”

Reageer op dit artikel