nieuws

Argenta wint Gouden Spreekbuis

Archief

Onderzoeksbureau Blauw heeft de Gouden Spreekbuis, de jaarlijkse prijs voor de geldverstrekker die bij het intermediair het beste imago heeft, uitgereikt aan Argenta.

Blauw nomineert elk jaar vijf partijen die uit een onderzoek onder het intermediair naar voren komen als de hypotheekverstrekkers die hun imago het meest hebben verbeterd. In deze ‘Imago Blauwdruk HypotheekVerstrekkers’ wordt gevraagd naar de bekendheid, het imago en de voorkeurspositie van geldgevers bij tussenpersonen. Blauw ziet dit onderzoek als een ondersteuning van het communicatiebeleid van de betreffende partijen.
Argenta blijkt het afgelopen jaar de meeste ontwikkeling te hebben doorgemaakt. Vorig jaar bleek uit het onderzoek al dat de Belgische hypotheekverstrekker bij veel tussenpersonen op het verlanglijstje stond om zaken mee te gaan doen.
Andere genomineerden voor de Gouden Spreekbuis waren Bank of Scotland, Nationale-Nederlanden, Postbank en Woonfonds.

Reageer op dit artikel