nieuws

ArboNed

Archief

Bij ArboNed steeg vorig jaar het nettoresultaat van e 0,7 mln naar e 3,8 mln. De winststijging van Arbond – eigendom van ASR, Achmea, NN en Delta Lloyd – was vooral te danken aan een belastingbate. Arboned had vorig jaar een omzet van e 148 mln, hetgeen een stijging is van 9%. Arboned is in grootte de tweede arbodienst in ons land. Het bedrijf werkt voor 60.000 werkgevers met samen meer dan 1,1 miljoen werknemers.

Maetis
Bij Maetis arbo steeg vorig jaar de nettowinst van e 0,5 mln naar e 4 mln. De grotere winst was te danken aan efficiency en kostenbesparingen Maetis arbo, eigendom van PGGM (51%) en zorgverzekeraar VGZ (49%), is één van de grootste bedrijven in ons land op het gebied van arbozorg en human-resourcemanagement, Het bedrijf had een omzet van e 100 mln. De liquiditeitspositie steeg met e 8 mln naar e 11 mln.

Reageer op dit artikel