nieuws

Arag-volmacht voor Gouda & Bredius en Twenvo Assuradeuren

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar Arag heeft volmachten verleend aan Gouda & Bredius Assuradeuren in Amsterdam en aan Twenvo Assuradeuren in Almelo.

Gouda & Bredius is per 1 januari gestart met een verzuimvolmacht waar het regresproduct van Arag aan is toegevoegd. Dit sind 1960 bestaande volmachtbedrijf is onderdeel van Klap-Des Bouvrie & Bredius.
Het in 2005 opgerichte Twenvo Assuradeuren had zich aangesloten bij het Lancyr-concept, maar fungeert sinds 1 januari als zelfstandig volmachtbedrijf vanuit vestigingen in Haaksbergen en Venray.
De inmiddels bij Twenvo aangesloten bedrijven zijn Rivez Assurantiën en Risicobeheer, Ten Vergert Advies, Olthof en Partners, Bieze Verzekeringen & Hypotheken, Achten en Groot. Twenvo heeft inmiddels van elf verzekeraars een volmacht verkregen.

Reageer op dit artikel