nieuws

Arag voert radiocampagne voor rechtsbijstandproduct

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar Arag gaat deze en komende maand campagne voeren voor haar ProrechtPolis Module Verkeer met standaard werelddekking.

De campagne omvat 140 radiospots die vanaf 21 mei via de zenders Radio 1, Radio 2, en Sky Radio worden uitgezonden. Ter ondersteuning van de commercials ontvangt het intermediair uitgebreid actiemateriaal, bestaande uit een conceptverkoopbrief aan klanten, informatieflyer, raamposter en bijsluiters inclusief aanvraagformulieren.
Klanten die voor 1 augustus een ProrechtPolis Module Verkeer sluiten, krijgen twee maanden gratis dekking. Een uitgebreidere versie wordt beloond met een maand gratis dekking. De ‘zomeractie verkeersrechtsbijstand’ van Arag loopt tot en met 17 juni.

Reageer op dit artikel