nieuws

Arag Nederland zoekt directievoorzitter

Archief

Arag zoekt een directievoorzitter voor het Nederlandse bedrijf. Het bedrijf wil dit echter bevestigen noch ontkennen.

Sinds het begin van dit jaar is de directievoorzitter van Arag Nederland, mr. Paul Heuperman, tevens topman van het internationale Arag-concern. Het zat er dik in, dat Heuperman voor de Nederlandse vestiging een aparte directievoorzitter ging aanstellen. Op dit moment is Arag dan ook druk zoekende. Maar: “Daar doen we geen mededeling over”, zegt directiesecretaris Hans Bartels.
Op het moment dat Heuperman (42) voorzitter werd van de raad van bestuur van Arag Rechtsschutz, was het bedrijf net gereorganiseerd. De buitenlandse onderdelen van Arag Rechtsschutz zijn nu niet langer relatief zelfstandig, maar vallen direct onder het moederbedrijf in Düsseldorf.
De groep heeft een premie-omzet van ruim / 1,7 miljard. Bij het Nederlandse bedrijf bedroeg vorig jaar de bruto premie f 90.6 miljoen en de winst / 3,8 miljoen.

Reageer op dit artikel