nieuws

Aparte producten Levob voor leden tennisbond

Archief

Levob, die onlangs hoofdsponsor van de nationale tennisbond KNLTB is geworden, heeft voor 720.000 leden van deze bond twee bankproducten ontwikkeld. Die producten worden rechtstreeks onder de aandacht van de doelgroep gebracht, maar de respons wordt doorgegeven aan het intermediair.

Levob richt zich tot de tennissers via advertenties in de zogeheten KNLTB Nieuwsbrief, een splinternieuw kwartaalmagazine van deze nationale bond.
De nieuwe producten van Levob zijn de Smash!Spaarrekening (sparen tegen 4,4%) en het Service!Krediet (lenen tegen 7,7%). Daarnaast is er elk kwartaal een actieaanbod. Dit voorjaar is dat: inleggen op de Levob Beleggingsrekening zonder aankoopkosten. Extra stimulans bij deze actie is, dat er een Wimbledon-arrangement kan worden gewonnen.
Alle reacties worden door Levob aan het intermediair doorgespeeld: óf aan de door de respondent aangegeven (met Levob samenwerkende) tussenpersoon óf aan een door de Levob-accountmanager te selecteren intermediair.

Reageer op dit artikel