nieuws

Aov Tiel Utrecht vernieuwd

Archief

Tiel Utrecht heeft haar arbeidsongeschiktheidsverzekering ingrijpend vernieuwd. Voor startende ondernemers bieden de nieuwe tarieven aanzienlijke kortingen.

De kortingsregeling voor startende ondernemers bestrijkt een periode van vier jaar. Deze regeling geldt voor ondernemers die bij aanvang van de verzekering pas drie jaar of korter hun bedrijfsactiviteiten uitoefenen. De korting bedraagt over het eerste jaar 20% en vervolgens 15%, 10% en 5%.
Dit starterstarief is overigens niet van toepassing bij de Hypotheek-aov, de werknemer-aov, de partner-aov en de basis-aov. Voorts is bij een reeks beroepen de gevarenklasse verlaagd en is het elke drie jaar mogelijk om het verzekerde bedrag fors te verhogen zonder medische beoordeling. Omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen, ontvangt iedere cliënt tot vijftig jaar elke drie jaar een coupon die recht geeft op een kosteloos onderzoek door een arts naar keuze. De uitkomst van dat onderzoek wordt uitsluitend aan de cliënt meegedeeld. Ook is de acceptatieprocedure van de aov’s vereenvoudigd. In het vernieuwde aanvraagformulier is een korte gezondheidsverklaring opgenomen. De invulling hiervan is vaak al voldoende voor de medische acceptatie, aldus Tiel Utrecht.

Reageer op dit artikel