nieuws

Aov-actie

Archief

Aov-actie

Delta Lloyd verlengt de kortingsactie AOV Zelfstandigen tot 31 december van dit jaar. Bij het sluiten van een aov met een contractduur vanaf vijf jaar bedraagt de korting op de overeengekomen premie, exclusief de vaste kostentoeslag, in het eerste verzekeringsjaar 30%, in het tweede 20% en in het derde 10%.
Callcenter
Zorgverzekeraar VGZ-IZA gaat een callcenter in Heerlen inrichten om de verwachte toename van klantvragen in verband met de nieuwe zorgverzekerinsgwet op te vangen. De huidige capaciteit van de afzonderlijke klantenteams is volgens de verzekeraar niet snel genoeg op te schalen.
Kiesbeter.nl
Op de website kiesBeter.nl staan nu de prijzen die ziekenhuizen rekenen voor zorg waarvoor zij geen contract hebben gesloten met de verzekeraar in kwestie. Het gaat om aantal veel voorkomende behandelingen, zoals amandelen, hernia, en staar. Die bedragen kunnen behoorlijk uiteenlopen.
Besparing
De zorgverzekeraars hebben geld bespaard door de staking van de huisartsen eind mei. Het aantal verstrekte geneesmiddelen lag tijdens de staking 41% lager dan gebruikelijk en er is in de actieweek _ 25 mln minder aan medicijnen uitgegeven. De daling is niet gecompenseerd door het vervroegd ophalen van medicijnen of een inhaalvraag.
Becel-actie
De actie van zorgverzekeraar VGZ en Unilever, waarbij cholesterolverlagende producten van Becel vergoed worden, slaat aan. De omzet van deze artikelen is, sinds de start van de actie, toegenomen van ruim _ 2 mln naar _ 3,3 mln per vier weken.

Reageer op dit artikel