nieuws

Aon verruimt advocatenpakket

Archief

BaliePlus, de serviceorganisatie van advocaten heeft het verzekeringspakket uitgebreid met een kunst- en antiekverzekering.

BaliePlus werkt op verzekeringsgebied samen met Aon. De kunst- en antiekverzekering, een beurspolis die speciaal voor de advocaten is ontwikkeld, is tot stand gekomen via Aon Artscoop. Het product is bekendgemaakt in het juninummer van de kwartaaluitgave BaliePlus Extra. In de loop van het jaar worden de advocatenkantoren over het product gemaild. “Pas dan zal blijken of het aanslaat”, zegt Jan Twisk, programmanager bij Aon.
BaliePlus biedt – via Aon – al enige tijd spaarregelingen van Fortis, een beroepsaansprakelijkheidspolis van Aon/Heerkens Thijssen & Caviet, een autoverzekering van Amev, een ziektekostenpolis van Nuts, de Beleggingskoopsompolis van NN, een WAO-gatpolis van NN, een verzuimverzekering van NN en een arbopakket van GAK. Op stapel staat een kantoorschadepakket. Twisk weet nog niet wanneer dit aan het BaliePlus-assortiment wordt toegevoegd.

Reageer op dit artikel