nieuws

Aon Reïntegratie Management op stapel

Archief

Aon Consulting is bezig met het opstarten van Aon Reïntegratie Management.

Het nieuwe Aon-bedrijf “mikt”, aldus Aon-directeur Reinier Hinse, “op werkgevers met minstens vijfhonderd werknemers”. Het bedrijf managet de reïntegratie en heeft voor de uitvoering van de reïntegratiewerkzaamheden contacten met zogenoemde return-to-work-bedrijven. Hinse noemt het “bijzonder”, dat het proces volledig geautomatiseerd is. Aon werkt hiervoor samen met Sanaconcept (Nijmegen), een bureau voor reïntegratieconcepten. Volgens Hinse zijn er al gesprekken gaande met diverse werkgevers. “Wij kunnen werkgevers een volledig kosten/baten-plaatje laten zien. Het kan overigens nog wel een paar maanden duren eer die gesprekken daadwerkelijk tot contracten leiden. Het is de bedoeling, dat het bedrijf begin volgend jaar operationeel is.”

Reageer op dit artikel