nieuws

Aon Israel koopt Fredy & Ilan Beck Insurance Brokers in Haifa

Archief

Aon Aminim in Tel Aviv heeft de Israelische assurantiemakelaar Fredy & Ilan Beck Insurance Brokers in Haifa gekocht

Het is de bedoeling dat beide makelaars worden samengevoegd tot één bedrijf, Aon Israel Insurance Brokerage. De nieuwe combinatie wordt daarmee een van de grootste assurantiemakelaars in Israel. De professionaliteit, het kennisniveau en het internationale netwerk van Aon zullen de nieuwe combinatie een impuls voor verdere groei geven, zo verwacht het management. Aon Aminim in Tel Aviv is een onderdeel van Aon International in Rotterdam, een werkmaatschappij van Aon Corporation Chicago. Aon International is de grootste assurantiemakelaar op het gebied van riskmanagement in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Oostazië.

Reageer op dit artikel