nieuws

Aon biedt werkgevers WGA-eigenrisicopolis

Archief

Werkgevers kunnen nu ook bij Aon een WGA-eigenrisicodragerverzekering sluiten. De premie staat voor drie jaar vast en bedraagt 0,30% of 0,40%.

De WGA-eigenrisicodragerverzekering van Aon geldt voor alle werkgevers met ten hoogste duizend werknemers, die geen (ex) werknemers hebben die reeds een beroep doen op de WGA of voor 1 juli 2006 ziek zijn geworden. De premie – 0,30% of 0,40% – is afhankelijk van de bedrijfstak waarin het bedrijf op basis van het UWV-aansluitnummer is ingedeeld en staat voor drie jaar vast.
Bij de WGA-eigenrisicopolis van Aon zijn werkgeverslasten standaard meeverzekerd tot 16,82% van de loonsom, “het gemiddelde dat werkgevers betalen aan sociale premies”. Daarnaast zijn medewerkers die op of na 1 juli 2006 ziek zijn of worden, meeverzekerd. “Deze inloopdekking is alleen van toepassing indien de verzekering per 1 januari 2007 wordt afgesloten”, aldus Aon. Verder biedt de makelaar bedrijven 10% korting op de bovengenoemde premies als ze per 1 januari tevens kiezen voor de dienstverlening van Aon Verzuim Management.

Reageer op dit artikel