nieuws

Aon biedt werkgevers gratis Relatiesite

Archief

Aon Consulting biedt werkgevers gratis de mogelijkheid om via de Relatiesite hun verzekerde werknemersregelingen te muteren en in te zien op elk gewenst tijdstip.

Werkgevers kunnen via de Relatiesite simpel al hun verzekerde werknemersregelingen muteren en inzien, ook als ze niet bij één en dezelfde verzekeraar zijn gesloten. Dit is mogelijk doordat alle verzekeraars die dit type verzekeringen bieden, hun medewerking hebben verleend.
De Relatiesite is geschikt voor zowel grote als kleinere personeelsbestanden. Grotere organisaties kunnen er ook voor kiezen de gegevens uit hun eigen personeelssysteem automatisch in de site in te voeren.
Er zijn twee hulpmiddelen opgenomen om het gebruik van de site te vereenvoudigen: een lijst met veel gestelde vragen en een alfabetische begrippenlijst. Daarnaast kunnen er via e-mail vragen gesteld worden.
Voordat een werkgever gebruik kan maken van de site moet er een gebruikersovereenkomst tussen AON en de werkgever worden gesloten. Deze overeenkomst is onder meer nodig om te voorkomen dat de verzekeringsmaatschappij voor elke mutatie een officieel formulier met handtekening van de klant nodig heeft. De klant ontvangt een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord, waarmee kan worden ingelogd.

Reageer op dit artikel