nieuws

Aon biedt online verzuimmonitor

Archief

Aon Nederland introduceert in samenwerking met Multivius een online verzuimmonitor, Aon People Online. Daarmee hebben bedrijven continu inzicht in het gehele verzuimproces.

Via de website www.verzuimplatform.nl kunnen alle partijen die betrokken zijn bij ziekteverzuim, het verzuimproces regisseren en monitoren. Met speciale modules is het mogelijk om bijvoorbeeld persoonsgebonden financiële gevolgen in kaart te brengen wanneer iemand in de WIA belandt.
De nieuwe dienst, Aon People Online, maakt deel uit van het in juni opgerichte bedrijfsonderdeel Corporate Wellness dat geleid wordt door Peter Abelskamp. Dit onderdeel richt zich op een geïntegreerde benadering van persoonlijke en werkgerelateerde factoren die bepalend zijn voor de productiviteit en de motivatie van medewerkers.

Reageer op dit artikel