nieuws

Aon: aansprakelijkheidpremies blijven concurrerend

Archief

Het bedrijfsleven krijgt dit jaar voor het vijfde achtereenvolgende jaar te maken met concurrerende aansprakelijkheidspremies

Geschat wordt dat de tarieven in Nederland op hetzelfde niveau blijven als in 2006. Dit blijkt uit ‘Look Beyond The Obvious’, een rapport van Aon over wereldwijde aansprakelijkheidstrends. Verder wijst het rapport uit, dat verzekeraars hun waakzaamheid opvoeren. Bedrijven moeten zich ervan bewust zijn dat beperkingen in de dekking in het verschiet liggen. Aon adviseert bedrijven om zich, naast de prijs, vooral te richten op polisdekking voor opkomende risico’s. Hierbij valt onder meer te denken aan gezondheidsrisico’s die te maken hebben met onder andere nanotechnologie, verbranding door de zon en overgewicht.

Reageer op dit artikel