nieuws

Anva komt met E-enquête

Archief

Systeemhuis Anva heeft op haar extranet een permanente enquête geïntroduceerd: de E-enquête.

Via deze enquête met een beperkt aantal vragen kan de Anva-gebruiker zijn mening geven over de kwaliteit van onder andere de dienstverlening, de software en het productenaanbod. Zodra een gebruiker inlogt op het extranet, wordt hij geattendeerd op deze vragen en is er gelegenheid ze direct te beantwoorden. Na beantwoording wordt meteen het totaalresultaat zichtbaar van alle tot dat moment gegeven antwoorden, inclusief die van de gebruiker die de vragen net beantwoord heeft.
De enquête is bedoeld als een permanent klanttevredenheidsonderzoek en zal in april voor het eerst op het extranet te vinden zijn. De eerste vragen gaan over de gevolgen van de instelling van zogenoemde Service Teams op de helpdesk. Het is de bedoeling dat er elk kwartaal een nieuwe enquête op het extranet komt over een bepaald onderwerp.

Reageer op dit artikel