nieuws

Anva introduceert commerciële toepassing

Archief

Systeemhuis Anva introduceert eind deze maand een compleet nieuw front-officesysteem, gebaseerd op Internet-technologie.

Hield het bedrijf zich voordien altijd bezig met administratieve- en beheersystemen, nu gaat het op de commerciële toer. ‘Anva front-office’ is de naam van het nieuwe systeem, waar de commerciële pakketten van onder andere Rolls, NVM en verzekeraars aan gekoppeld zullen worden. In de zomer wordt begonnen met de bouw van het systeem. In februari 2000 moet het klaar zijn. ‘Anva Net’ is de naam van de verbindingssoftware die gebruikt zal worden om via Internet het front-officesysteem te benaderen. Tijdens de Anva-dag (26 mei in Houten) komt ook het extranet voor tussenpersonen op de Anva Internet-site (www.anva.nl) beschikbaar.
E-mail
Een koppeling met het Quick Reporting System (QRS) van Crawford-THG maakt het mogelijk via e-mail uit Anva, schade te melden aan het expertisebureau. Het QRS is een nieuwe expertisemethode bedoeld voor het elektronisch verwerken van grote hoeveelheden kleine schades. Dit betekent dat deze meldingen niet meer via het Assurantie Data Netwerk (ADN) zullen lopen.

Reageer op dit artikel