nieuws

Anva en Fish

Archief

Systeemhuis Anva heeft het vijftigste kantoor aangesloten op Fish Extract. Hiermee kunnen tussenpersonen rechtstreeks vanuit hun pakket de Fish-databank benaderen om te checken of een aanvraag verdacht is.

Basismodule WFD
Het StudieCentrum FinanciëleBranche (Zoetermeer) stelt het cursusboek Basisopleiding Financiële Dienstverlening beschikbaar aan opleiders, opleidingsinstituten, opleidingsafdelingen en intermediairs. Het boek kost _ 175, bij afname van 25 boeken of meer geldt een kortingsstaffel.
Website Zorgautoriteit
Per 1 oktober is met de formele oprichting van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) de nieuwe website www.nza.nl in de lucht gegaan.
VerzekeringsRing
Systeemhuis CCS heeft een koppeling tot stand gebracht met de VerzekeringsRing van Krammer Software. Hierdoor kunnen gebruikers van het CCS-pakket Level-7 de verplichte driemaandelijkse ‘sanctielijst-check’ op hun relatiebestanden uit voeren. Indien online uitgevoerd, is de toetsing gratis.

Reageer op dit artikel