nieuws

Anva en Cava willen krachten bundelen

Archief

De twee onafhankelijke systeemhuizen Anva van de NVA en Cava-Data (onderdeel van de Vereniging Administratie voor Assurantiebedrijven Cava) hebben een intentieverklaring getekend om te komen tot een ‘krachtenbundeling’.

Beide systeemhuizen willen “samen richting gaan geven aan de snelle ontwikkelingen in de informatietechnologie en de automatiseringsmarkt. Dat is nodig om te kunnen blijven voldoen aan de steeds hogere eisen die het professionele intermediair stelt om succesvol te blijven opereren in de steeds concurrerender wordende markt.”
De twee systeemhuizen zullen de komende maanden de structuur van het samenwerkingsverband nader uitwerken waarbij Anva en Cava-Data juridisch en financieel gescheiden blijven.
NVA-directeur John Pennink in een toelichting op het persbericht: “Beide bedrijven staan de komende tijd voor belangrijke investeringen waarbij men aan het ontwikkelen is voor dezelfde klantgroep. Het streven is er uiteindelijk op gericht om te komen tot een integratie van klantgroepen.”
De komende maanden zal duidelijk worden wat de samenwerking precies gaat inhouden. Pennink verwacht na de zomer meer concreet te kunnen worden.

Reageer op dit artikel