nieuws

Anva breidt internetactiviteiten uit

Archief

Het Amersfoorste systeemhuis Anva gaat zijn internetactiviteiten zodanig uitbreiden dat klanten van tussenpersonen hun eigen portefeuille kunnen inkijken.

Het systeemhuis past de Anva4/5-software zodanig aan dat informatie uit Anva4/5 beschikbaar kan worden gesteld op Internet. Dit betekent dat naast het inkijken van hun portefeuille, klanten bijvoorbeeld ook adreswijzigingen kunnen aanbrengen. Deze wijzigingen worden dan via de website in de Anva-applicatie geïmporteerd.
De afdeling Softwareontwikkeling Nieuwbouw van het systeemhuis is in mei gestart met het aanpassen van de software. Bij dit project wordt nauw samengewerkt met een klant en een bureau dat websites bouwt. De klant heeft zelf het betreffende bureau in de arm genomen om voor haar assurantiekantoor een website te bouwen gebaseerd op de Anva4/5 applicatie.
Momenteel is de afdeling Softwareontwikkeling Nieuwbouw bezig met het maken van een demosite die op het zilveren jubileum van Anva op 18 september wordt vertoond.
Anva past de programmatuur aan voor zowel grote als kleine assurantiekantoren die werken met de software. In het najaar gaat het systeemhuis de software met twee klanten in de praktijk testen. Daarna zal een module beschikbaar komen voor de andere klanten.

Reageer op dit artikel