nieuws

Antwoordservice

Archief

Antwoordservice

Vanaf 22 maart betrekt Antwoordservice Nederland een nieuw pand aan de Koninginnegracht 20 in Den Haag. Tegelijkertijd wordt een nieuwe callcenter-applicatie in gebruik genomen. De telefoonnummers blijven ongewijzigd, maar tijdens de verhuizing zal de afdeling Account Management beperkt bereikbaar zijn.
Onderzoek
De Nederlandsche Bank is bezig met een onderzoek naar de toelaatbaarheid van de producten die het Zweedse bedrijf Bisso nu ook in Nederland aanbiedt. Dat maakte Justitieminister Piet Hein Donner bekend in antwoord op vragen van kamerlid Boris van der Ham (D66) naar de ‘scheurverzekering’. De uitkomsten van het onderzoek worden eind deze maand verwacht.
Solex
Historische Solexen, met bouwjaar voor 1974, die als bromfiets gekentekend zijn, kunnen administratief (zonder RDW-keuring) worden omgezet naar snorfietsen. Het formulier hiervoor is op de website www.rdw.nl te downloaden. Consequenties voor de hoogte van de verzekeringspremies zal deze maatregel niet hebben, omdat de Solexen, vanwege hun hoge leeftijd, vrijwel altijd zullen vallen onder een oldtimerverzekering.
Relight my fire?
Uit een Vrom-inspectie van dertig discotheken blijkt dat bij meer dan de helft ervan tekortkomingen zijn met de brandveiligheid. Daarbij gaat het om branddetectie- en bestrijdingsmiddelen. Bij twee discotheken was direct ingrijpen noodzakelijk. Vrom heeft aanbevelingen opgesteld voor discotheekeigenaren, gemeenten en de brancheorganisatie.

Reageer op dit artikel