nieuws

Andriessen & Geurst werkt met nieuwe software personenschade

Archief

Andriessen & Geurst Expertises heeft een nieuwe softwaretoepassing voor de behandeling van personenschadezaken in gebruik genomen. Het gaat bij dit Bossche bureau, dat werkt voor betalende partijen, om een bedrijfsapplicatie op basis van het Exact-softwareprogramma e-Synergy.

Een betere inzichtelijkheid voor betrokken partijen in de behandeling van het dossier was één van de redenen om voor een webgebaseerde applicatie te kiezen, stelt directeur Rob Andriessen. “Met e-Synergy kunnen we aan onze opdrachtgevers aantonen dat we onze diensten conform de afspraken hebben uitgevoerd. We durven dit nu te doen, doordat het systeem deze afspraken bewaakt. We kunnen de betrokken partijen een naam en wachtwoord geven, waarmee ze via het internet toegang krijgen tot bepaalde dossierinformatie.”
Een belangrijk aspect is het digitaal kunnen volgen van het in de ‘Tilburgse Gedragscode’ genoemde Behandelplan letselschade, zijnde een routekaart van het te verwachten behandeltraject met daarin de gestandaardiseerde termijnen. Alle bij het proces betrokken partijen kunnen de voortgang volgen en inzage hebben in de relevante statusrapportages. Andriessen: “Door deze informatie-uitwisseling ontstaat er de gewenste transparantie en kunnen we het tempo erin houden.”

Reageer op dit artikel