nieuws

Amsterdamse uitbreiding SAA

Archief

SAA Nederland (Samenwerkende Assurantie Adviseurs) heeft zich versterkt met de aankoop van Mr. A. Langelaar Assurantiën in Amsterdam.

Samen met de bestaande kantoren SAA Hes/Bakkenes en SAA Pronker Assurantiën, allebei gevestigd in Diemen, wordt het nieuwe kantoor SAA Diemen gevormd. Ton Langelaar blijft voor het tien medewerkers tellende kantoor werkzaam. SAA Diemen laat z’n administratie overigens in Rotterdam verzorgen.
Een soortgelijke constructie kennen de drie SAA-kantoren in Zuid-Limburg. Hun backoffice zit in Rotterdam, terwijl SAA Derix Verzekeringen in Kerkrade, SAA Van Loo Assurantiën in Heerlen en SAA Wiertz in Geleen commercieel één regiokantoor vormen.
De gehele groep bestaat inmiddels uit ruim twintig kantoren, verspreid over de provincies Noord-Holland, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en vooral Zuid-Holland. Alle kantoren vallen onder de SAA Holding van Ton Rombouts, al is lokaal meestal wel sprake van participerend management. Bij SAA Nederland werken 150 mensen, goed voor een jaarlijks premievolume van ruim e 90 mln. Het hoofdkantoor, inclusief volmachtbedrijf en beursmakelaardij, is gevestigd in de Wilhelminatoren in Rotterdam.

Reageer op dit artikel