nieuws

Amsterdamse beurs verder op alternatieve locatie

Archief

De Amsterdamse co-assurantiebeurs, die eind dit jaar het huidige onderkomen verlaat, wordt per 1 janua-ri voortgezet op een alternatieve locatie Dat besluit is genomen tijdens de algemene vergadering van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB)

Dit jaar wordt het elektronische systeem e-ABS in gebruik genomen, waarmee online sluiten van con-tracten mogelijk wordt. Maar we zullen zeker tot maart 2005 gebruik maken van een voorlopige ontmoetingsplaats, zegt Michiel Bredius (Klap-des Bouvrie & Bredius) namens de Amsterdamse makelaars. Vermoedelijk stelt advocatenkantoor Schut & Grosheide aan de Amstelveense Weg enkele vergaderzalen beschikbaar. De ruimtes zullen wekelijks op maandagmiddag gebruikt gaan worden; in drukke tijden ook op woensdagmiddag. Afspraken zullen worden gemaakt via een nog te openen website.

Reageer op dit artikel