nieuws

AmstelVoorden Assurantiën gaat verder zonder Lukkien

Archief

Meint Lukkien heeft zich teruggetrokken als directeur en aandeelhouder van AmstelVoorden Assurantiën in Almere. Paul Steenvoorden is vanaf nu enig aandeelhouder van dit bedrijf.

“Het vertrek van Lukkien heeft met privéredenen te maken”, zegt Steenvoorden. “Lukkien is zich aan het oriënteren over de voortzetting van zijn loopbaan.”
Lukkien was ooit directeur van Noviopolis, het Nijmeegse volmachtbedrijf van de Hakenberg Groep. Daarna was hij onder andere directeur van een eigen volmachtbedrijf Uni Finance.
Fusie
AmstelVoorden Assurantiën ontstond begin 2005 uit een fusie van Amstelstad Adviesgroep en Paul Steenvoorden Assurantiën, beiden gevestigd in Almere. “AmstelVoorden Assurantiën wordt door mij voortgezet”, zegt Steenvoorden. “Er is geen sprake van dat wij de twee gefuseerde kantoren zullen ‘ontrafelen’. Hoewel er zeker enige reorganisatie zal plaatsvinden, gaan wij op dezelfde voet verder.”
AmstelVoorden bedient op dit moment met 22 medewerkers circa 8.500 relaties. Het bedrijf is vooral actief in het midden- en kleinbedrijf in Flevoland. Steenstad Assuradeuren, het volmachtbedrijf van AmstelVoorden, beschikt over zeven volmachten.

Reageer op dit artikel