nieuws

AmLon gaat verder als Guardian Verzekeringen

Archief

Amsterdam Londen Verzekering Maatschappij (AmLon) heeft haar naam gewijzigd in Guardian Verzekeringen.

Met de naamswijziging wil AmLon haar directe relatie als Nederlandse dochter van de Britse Guardian Royal Exchange Group onderstrepen. Het intermediair is deze week op de hoogte gesteld via een opvallende mailing.
Guardian heeft de betekenis van beschermengel of bewaarder. Het daarbij behorende nieuwe bedrijfslogo in de vorm van een uil symboliseert de wijsheid en zekerheid. “Waarden die onze relaties van ons kunnen verwachten”, aldus de maatschappij. Binnen enkele maanden wordt de benoeming van een nieuwe algemeen directeur verwacht als opvolger van vertrokken Brit W.F. Roberts. Tot die tijd neemt financieel directeur H. Develing de honneurs waar, waarbij hij geassisteerd wordt door adjunct-directeur J.C. van Kempen.
De Nederlandse Guardian maakt deel uit van de divisie Continental Europe die ook landen als Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Portugal en Zwitserland omvat. Het premievolume in die landen beloopt bijna f 3 mld. Wereldwijd heeft Guardian vijf miljoen polishouders in ruim vijftig landen en een totaal premievolume van bijna f 12 mld.

Reageer op dit artikel