nieuws

Amev wijzigt voorwaarden particuliere schadepolissen

Archief

Amev heeft de premietarieven en voorwaarden van zijn particuliere schadeverzekeringen gewijzigd. Klanten met het Multivoordeel Pakket krijgen voortaan nog één polisblad bij prolongatie of mutatie van de pakketpolis.

De grootste veranderingen voert Amev door in de particuliere opstal- en inboedelverzekering. Bij de Woonhuisverzekering wordt een nieuwe, vijfde regio geïntroduceerd. Een vijfde van alle postcodegebieden valt onder deze nieuwe regio; verzekerden in deze postcodegebieden zijn daardoor goedkoper uit. De dekking is uitgebreid met de (gezins)ongevallenverzekering, waardoor de rubriek ‘Overige producten’ in het Multivoordeel Pakket is komen te vervallen. 
Bij de inboedelpolis zijn de postcodegebieden herverdeeld over de vier bestaande regio’s met als gevolg dat verzekerden in ongeveer 5% van de postcodegebieden een lagere premie krijgen. De polis is uitgebreid met de nieuwe buitenhuisdekking, die de onlangs vervallen kostbaarhedenverzekering vervangt. Het basistarief voor de inboedelverzekering in regio vier is verlaagd van 2,65 naar 2,5 promille per € 1.000 verzekerd kapitaal. 

Reageer op dit artikel