nieuws

Amev verdwijnt van shirt FC Utrecht

Archief

Amev zal binnenkort niet meer met haar naam op de shirtjes van het eerste elftal van FC Utrecht staan.

In plaats daarvan wordt Amev hoofdsponsor van de jeugdopleiding van de Utrechtse voetbalclub. “De ontwikkeling van het jeugdbeleid krijgt daarmee een belangrijke impuls”, aldus Amev.
Zodra de club een nieuwe sponsor gevonden heeft voor het eerste elftal, verdwijnt de naam van de verzekeraar van het shirt. Amev zegt al sinds vorig jaar zomer in gesprek te zijn met FC Utrecht “over vorm en inhoud van de betrokkenheid”.
De nieuwe invulling van de samenwerking – het opleiden van de jeugd en de kans geven aan jong talent – past goed bij het imago, aldus Amev die al zes jaar lang hoofdsponsor is van de Utrechte voetbalclub. De shirtsponsoring kostte jaarlijks f 5 mln, de jeugdsponsoring gaat aanzienlijk minder kosten”, zegt een woordvoerster. Hoeveel is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel