nieuws

Amev start preventie-actie voor 100.000 autoverzekerden

Archief

In navolging van andere verzekeraars is Amev deze week een preventie-actie gestart voor zo’n 100.000 autoverzekerden. De actie loopt tot 31 januari 1996.

In samenwerking met 4.000 tot 5.000 tussenpersonen worden verzekerden schriftelijk benaderd voor het laten inbouwen van anti-diefstalapparatuur in hun motorrijtuig.
Amev geeft daarbij een korting van rond f 100 voor het inbouwen van een ‘startonderbreker’, en f 250 voor een electronische beveiligingssysteem. Ook de ruitgraveeractie in samenwerking met Carglass wordt vanaf medio deze maand voortgezet.
Extra korting
De preventie-actie richt zich op autoverzekerden met personen- en kampeerwagens tot maximaal tien jaar oud en een catalogusprijs tot f 70.000 (cascodekking), resp. een dagwaarde van ten hoogste f 30.000 (beperkte casco).
Bestelwagens komen in aanmerking voor de preventie-actie indien zij niet ouder zijn dan acht jaar en tegen diefstal zijn verzekerd.
Verzekerden die een certificaat, afgegeven door een erkend inbouwstation, aan Amev opsturen, krijgen een extra korting van f 100 op hun bank- of girorekening overgemaakt.
Voor verzekerden die hun auto hebben uitgerust met een goedgekeurd beveiligingssysteem, wordt het eigen risico tevens verlaagd met f 300.

Reageer op dit artikel