nieuws

Amev start opleiding Erkend Hypotheekadviseur

Archief

Amev start deze maand voor het intermediair een vierdaagse opleiding tot Erkend Hypotheekadviseur.

De opleiding, die plaatsvindt in Eindhoven (7, 8, 26 en 27 oktober), Rotterdam (14, 15 oktober en 4, 5 november), Zwolle (28, 29 oktober en 18, 19 november) en Haarlem (11, 12 oktober, 30 november en 1 december) wordt in december afgerond met een schriftelijke toets in Utrecht.
De cursus wordt met opzet nog voor het einde van dit jaar afgerond, omdat na 1 januari de Stichting Erkenningsregeling de spelregels verandert en geen vrijstelling meer verleent. Om voor erkenning in aanmerking te komen moet elke hypotheekadviseur, ongeacht zijn opleiding en ervaring, dan deelnemen aan het examen van de stichting.
Met het Amev-certificaat op zak krijgt het intermediair tot 1 januari volgend jaar vrijstelling voor het examen van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs.

Reageer op dit artikel