nieuws

Amev praat intermediair bij over belastingplan

Archief

Met een brochure (Amev Info Special) over de belastingherziening tracht Amev de met haar samenwerkende tussenpersonen van informatie te voorzien over het Belastingplan 21e eeuw.

In de brochure zijn de wijzigingen opgenomen die in februari door de Tweede Kamer zijn aangenomen. Verder bevat de brochure een volledig overzicht van het nieuwe belastingstelsel en zijn tips voor de dagelijkse adviespraktijk opgenomen.
In april ontvangt het intermediair ook nog een informatiepakket dat hen moet ondersteunen bij verkoopactiviteiten. Daarnaast worden door Amev regionale adviesbijeenkomsten georganiseerd over het nieuwe stelsel.
De binnendienst van Amev volgt een uit vier dagdelen bestaande training over de nieuwe belastingplannen.

Reageer op dit artikel