nieuws

Amev Ondernemingen en Interlloyd onder één dak

Archief

Amev Ondernemingen, de werkmaatschappij waarin alle bedrijfsmatige verzekeringen zijn ondergebracht, en Interlloyd worden in de loop van volgend jaar onder één dak gehuisvest.

Door de gezamenlijke huisvesting verwachten Amev Ondernemingen (205 medewerkers) en Interlloyd (220 medewerkers) hun activiteiten verder uit te bouwen en beter af te stemmen op de behoefte van makelaars en tussenpersonen. Als mogelijke lokaties worden genoemd: Amsterdam-Zuidoost en Diemen. De verhuizing zal nog vóór het begin van de zomer plaatsvinden.
Amev Ondernemingen en Interlloyd maken deel uit van de business unit Ondernemingen van Amev Nederland. Zij blijven onder eigen naam via tussenpersonen resp. makelaars eigen marktsegmenten bewerken, zegt Amev.

Reageer op dit artikel