nieuws

Amev Interlloyd kiest voor DAS

Archief

Amev Interlloyd gaat voor alle vormen van rechtsbijstandverzekeringen samenwerken met DAS. Een van de ‘bouwstenen’ van Amev Interlloyd, Amev Ondernemingen, deed van huis uit zaken met SRK Rechtsbijstand.

Het deel van de portefeuille waarvoor de uitvoering van de rechtshulp nu nog is ondergebracht bij SRK, wordt bij de prolongatie in de loop van 1998 omgezet naar de nieuwe situatie. Nieuwe polissen worden per 1 februari bij DAS gesloten.
Amev Interlloyd en DAS starten binnenkort met de ontwikkeling van een aantal specifieke producten voor de bedrijvenmarkt. Zij verwachten dat deze nog dit jaar 1998 geïntroduceerd zullen worden.
Co van Angelen (Amev Interlloyd, links) en Eric Pouw (DAS) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Reageer op dit artikel