nieuws

Amev geeft Harley of Smart als bonusprovisie

Archief

Ter promotie van de Amev Levenslijn kan het intermediair de komende maanden onder meer een Harley Davidson-motor of een Smart-auto als bonusprovisie verdienen.

De omvang van de prijzen is afhankelijk van het aantal polissen dat een assurantiekantoor sluit tussen 15 september en 15 december. Amev heeft het actiepakket naar ruim vijfhonderd tussenpersonen gestuurd.
Onder de prijswinnende productie vallen alleen polissen uit de Levenslijn, dus niet een Variabel Investeringsplannen (VIP), Unicorn- of CCP-polissen. “We zijn trots op de Levenslijn en onderstrepen dat met de Amev Leven Sprint Actie”, aldus marketingdirecteur Ruud Dekker.
Winkelen
De prijzen variëren van een cosmeticapakket (bij 11 t/m 20 gesloten polissen) tot een dagje winkelen in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam voor f 25.000 (bij meer dan 400 polissen). Daartussen zitten prijzen als een weekeinde een Porsche Cabrio rijden, met tien mensen één minuut lang gratis winkelen in een supermarkt, een Harley Davidson, een aandelenpakket ter waarde van f 20.000 en een bedrijfs-Smart met belettering.

Reageer op dit artikel