nieuws

Amev gaat VGZ terechtwijzen in provisie-weigering

Archief

Amev heeft de NBvA toegezegd dat haar partner VGZ het probleem van de weigering om provisie te betalen zal oplossen.

Zorgverzekeraar VGZ was aangesproken door de NBvA op het feit dat deze maatschappij in sommige gevallen weigert om provisie aan het intermediair uit te keren. De weigering van VGZ heeft betrekking op bemiddeling door tussenpersonen bij het tot stand komen van een particuliere ziektekostenverzekering van VGZ, waarbij de betreffende klanten voorheen bij VGZ in het ziekenfonds zaten. VGZ ziet geen reden om in dit soort gevallen provisie te betalen “aangezien deze klanten al in het VGZ-bestand zitten”.
Amev zal contact opnemen met de VGZ om het provisie-probleem uit de weg te ruimen. Volgens de NBvA moet VGZ blijkbaar nog wennen aan het werken met tussenpersonen.

Reageer op dit artikel