nieuws

Amev gaat startende tussenpersoon helpen

Archief

Amev gaat binnenkort startende verzekeringsadviseurs een handje helpen. Zij kunnen terecht bij Amev Start Support.

Het nieuwe Amev-loket heeft twee doelgroepen: starters die minder dan twee jaar voor zichzelf werkzaam zijn én de potentiële starters.
Geïnteresseerden kunnen zich melden bij een inspecteur die de starter uitlegt wat Amev voor ze kan betekenen. De toekomstplannen worden doorgelicht en er wordt bekeken of de starter kan worden aangesteld, zo staat in Amev Info van september.
Is dat het geval dan ontvangt de starter het Start Support pakket. Dit bevat onder meer fiscaal-juridische informatie, arbeidscontracten, financieringsmogelijkheden, een aansluiting op het extranet Amev Cockpit, bedrijfsadvies en persoonlijke begeleiding van een accountmanager voor de duur van twee jaar.
Amev wilde op dit moment niet dieper op het initiatief ingaan. Het is nog onduidelijk of er voor startende verzekeringsadviseurs kosten verbonden zijn aan dit initiatief en hoe de verzekeraar de starter denkt te bereiken.

Reageer op dit artikel