nieuws

Amev-directeur naar OBP Groep

Archief

Erik Jan Visser (41) is uit de hoofddirectie van Amev verdwenen. Hij treedt toe tot het Houtense assurantiekantoor OBP Groep.

Visser wordt directeur en mede-aandeelhouder van OBP. Amev bezit 25% van de aandelen van OBP Groep; andere aandeelhouders zijn de directeuren Perry Overeem, Remy Baal, Ad Vis en André van Vliet. Het Houtense kantoor, dit jaar ontstaan uit een fusie tussen Adviesgroep Overeem (Utrecht en Vleuten) en OBP Financieel Adviseurs (Houten), telt 65 medewerkers en is lid van de NVA.
Erik Jan Visser heeft zo’n vijftien jaar voor Amev gewerkt, waarvan de laatste periode als hoofddirectielid. Hij was verantwoordelijk voor de aansturing van het intermediair in de regio Noord. De taken van Visser worden overgenomen door Walter Mutsaers (33), die al verantwoordelijk was voor de regio Zuid.
Andere leden van de Amev-hoofddirectie zijn: Co van Angelen (voorzitter), Theo Pluijter, Theo Wijmenga, Peter van Solinge en Jos Rovers.
Erik Jan Visser verlaat Amev.

Reageer op dit artikel