nieuws

Amev denkt aan integratie natura-uitvaartverzekeraars

Archief

Amev lijkt te werken aan een volledige integratie van alle activiteiten op het gebied van natura-uitvaartverzekeringen.

De natura-uitvaartbedrijven Amev-Ardanta (Enschede), Onderlingehulp (Enschede) en Nederlandse Begrafenisverzekering (Venlo) zijn onder één directie gebracht. Algemeen directeur is Ardanta-topman Martin Heldoorn, geflankeerd door Koos Bloemhof, Ed van Daele en Peter Appel. De laatste twee komen van Onderlingehulp.
Over een volledige integratie wil directeur Heldoorn zich nog niet uitlaten. “We werken aan een eenduidige visie voor de natura-uitvaartmarkt. De invulling daarvan is nog niet concreet.” Ten tijde van de aankoop van Onderlingehulp, december vorig jaar, werd nog gesteld dat Onderlingehulp een zelfstandige zuster van Amev-Ardanta zou worden.
Over de toekomst (lees: eventuele verkoop) van het Antilliaanse bedrijf van Onderlingehulp is volgens Heldoorn eveneens nog geen besluit genomen.

Reageer op dit artikel