nieuws

Amev-Ardanta op weg naar uitvaarttop

Archief

“De positie van Amev-Ardanta op de ranglijst van natura-uitvaartverzekeraars is Fortis onwaardig”, stelt directeur E

J. Visser in het interview op pagina 12. Amev-Ardanta wil bij de top-3 gaan horen, niet alleen via acquisities maar zeker ook door autonome groei. Met name via het intermediair en het (VSB-)bankkanaal ziet Visser groeikansen. ABN Amro Verzekeringen gaat in het offensief 11 NBvA voor oprichting uvi’s door verzekeraars 15 Problemen Lanfemeyer-groep zicht- baar door faillissement PFS 16 Zwitserleven moet koopsomschade alsnog vergoeden 17 Van Ameyde laakt tv-optreden ‘drugsbaron’ Steve Cobb 18 Verbond steunt wetsvoorstel risico-aansprakelijkheid auto 19 Chipkaart impliciet gedekt 23 Elvia weer ‘beste reisverzekeraar’ 24 Vaba-voorzitter somber over ontwikkeling co-assurantie 25 Overnamedreiging drijft Dela weg van Achmea 28 Rubrieken Commentaar 2 Persoonlijkheden 9 Kijk op Internet-site 20 Respons 22 Jus d’assurance 27 Buitenland 33 Open Forum 34 Klachten 35 Jurisprudentie 37 Evenementen 59

Reageer op dit artikel