nieuws

Amersfoortse: service-overeenkomst met motorfietsschadeherstelbedrijven

Archief

De Amersfoortse heeft een overeenkomst gesloten met Focwa-schadeherstelbedrijven voor motorfietsen. De overeenkomst omvat een schadeherstel-service, die vergelijkbaar is met die voor personenauto’s.

De Amersfoortse claimt de eerste maatschappij te zijn, die een dergelijke service voor motorfietsverzekerden mogelijk maakt. De maatschappij ‘dirigeert’ verzekerden naar een van de ruim 70 schadeherstelbedrijven in het land.
Als tegenprestatie zegt De Amersfoortse, dat schades sneller worden gerepareerd, er geen eigen risico (f 200) in rekening wordt gebracht, en een vervangende motorfiets gratis ter beschikking wordt gesteld. Voorts krijgt de verzekerde zes maanden garantie op de gerepareerde schade.
Naast deze wijzigingen, heeft De Amersfoortse ook de inschaling op de bonus/malus-ladder aangepast. De bestuurders van 28 tot en met 34 jaar krijgen een extra bonus-trede. Bij het bereiken van de leeftijd van 35 jaar wordt nogmaals een extra bonustrede verleend. Tevens is een premiekorting mogelijk bij bewezen rijvaardigheid.

Reageer op dit artikel