nieuws

Amersfoortse komt met Woon-Vast-AOV

Archief

De Amersfoorste heeft de Woon-Vast-AOV op de markt gebracht, een verzekering van de woonlasten tegen arbeidsongeschiktheid.

In een brief aan het intermediair presenteert De Amersfoortste de verzekering als een laagdremelige AOV met een eenvoudig verkoopverhaal en een lage premie. “Het verzekeren van de vaste woonlasten tegen arbeidsongeschiktheid is weer eens een ander aanknopingspunt bij de verkoop van de soms zo abstract overkomende AOV”, aldus De Amersfoortse.
Het verzekerd bedrag van de Woon-Vast-AOV bedraagt minimaal f 500 en maximaal f 3.000 per maand. De acceptatieleeftijd ligt tussen de 20 en 50 jaar, de eindleeftijd is minimaal 35 en maximaal 65 jaar.
Er is keus uit twee uitkeringsschalen: schaal 1 betaalt alleen uit bij meer dan 80% arbeidsongeschiktheid, schaal 2 keert 50% uit bij 45% tot 80% arbeidsongeschiktheid, daarboven is de uitkering volledig.
Voor de ondersteuning van het intermediair heeft De Amersfoortse een verkoopbrief ontwikkeld. Verder is er een offertediskette van de Woon-Vast-AOV beschikbaar.

Reageer op dit artikel