nieuws

Amersfoortse komt met beperkte annuleringspolis

Archief

De Amersfoortse biedt vakantiegangers meer tijd een annuleringsverzekering te sluiten, zij het onder de conditie dat er dan geen volledige dekking geldt.

De maatschappij beperkt – in navolging van andere aanbieders – normaliter de periode waarbinnen een annuleringsverzekering moet worden gesloten tot ten hoogste 7 dagen na het boeken van een (vakantie)reis.
De ervaring heeft evenwel geleerd dat consumenten daar vaak te laat aan denken en daardoor geen dekking meer kunnen krijgen. Om deze doelgroep enigermate van van dienst te kunnen zijn, biedt De Amersfoortse de mogelijkheid van een annuleringsverzekering zonder dekking voor ziekte, aandoening of afwijking van verzekerde, zijn huisgenoten of familieleden in de 1e en 2e graad gedurende 3 maanden vóór het sluiten van de polis.
Voor een volledige dekking moet de polis dus binnen 7 dagen na het boeken van de reis worden gesloten.

Reageer op dit artikel