nieuws

Amersfoortse combineert dekking ziektekosten en verzuim

Archief

De Amersfoortse gaat de dekkingen voor ziektekosten en ziekteverzuim combineren op één polis. De Fortis-dochter introduceert daartoe binnenkort het product ZiektekostenVerzuimCombi.

De maatschappij benadrukt in een toelichting dat het combineren van ziektekosten- en ziekteverzuimdekking in de hand wordt gewerkt door de financiering van veel verzuiminterventies uit de ziektekostenverzekering. “Het werkt vertragend als beide verzekeringen niet bij één verzekeraar zijn ondergebracht. Het verzuim duurt dan onnodig langer”, aldus De Amersfoortse. Het nieuwe product biedt een integrale oplossing voor de werkgever om zijn collectieve ziektekosten- en ziekteverzuimpolis in één keer te regelen, waarbij de uitvoering in één hand wordt gegeven.
De maatschappij kondigt verder aan een verzuimdienstenmodule te ontwikkelen waardoor grote werkgevers en ondernemers hun verzuimdienstverlening kunnen regelen zonder ook een verzuimverzekering te hoeven sluiten. De module wordt dan meeverzekerd op de collectieve ziektekostenverzekering van de bedrijven. De nieuwe moduele zal gelijktijdig met de introductie van de nieuwe ziektekostenproducten worden aangeboden.
 

Reageer op dit artikel