nieuws

Amersfoortse breekt met Achmea Arbo na marketingactie

Archief

De Amersfoortse breekt met Achmea Arbo. De Fortis-dochter beëindigt de samenwerking met onmiddellijke ingang voor nieuwe klanten wegens ongewenste direct-mailacties van Achmea Arbo in samenwerking met direct-writer en zusterorgansiatie Centraal Bheer Achmea.

Volgens De Amersfoortse is een deel van haar klanten met een inkomensverzekering rechtstreeks benaderd door Centraal Beheer Achmea dankzij de medewerking van Achmea Arbo. De naw-gegevens van klanten met een per 1 januari 2006 expirerende inkomensverzekering werden door de arbodienst ter beschikking gesteld van de Apeldoornse direct-writer. “Wij vinden dit een zeer ongewenste situatie. Gesprekken hierover hebben niet geleid tot een wijziging van de inzichten aan de kant van Achmea Arbo”, aldus de Fortis-dochter.
Voor nieuwe inkomensverzekeringen is de samenwerking met Achmea Arbo met onmiddellijke ingang opgezegd; voor lopende inkomensverzekeringen respecteert De Amersfoortse de verplichtingen tot aan de eerstkomende contractsvervaldatum. De maatschappij zegt veel klanten te wijzen op de mogelijkheden van haar Verzuimverzekering Uitgebreid en de komende maand te introduceren Verzuimverzekering Optimaal.     

Reageer op dit artikel