nieuws

Amersfoorste voert actie voor pakketpolis

Archief

De Amersfoorste zet tot eind dit jaar haar Privé Verzekeringsplan in de schijnwerpers.

In de actieperiode ontvangen tussenpersonen, naast de normale provisie, f 100 aan VVV-geschenkbonnen bij vijf afgesloten Privé Verzekeringsplannen. Bij tien van deze plannen komt er f 150 bij, bij vijftien weer f 100 et cetera.
De Amersfoortse heeft verder de premie voor verzekering van een toer- en vouwcaravan binnen het Privé Verzekeringsplan met 10% verlaagd. Voorwaarde is dat het gaat om de Optimaaldekking. De no-claimregeling is voor deze polissen niet meer van toepassing.
De regeling geldt alleen voor nieuw te sluiten verzekeringen; premie en no-claim voor bestaande verzekeringen blijft ongewijzigd. Nieuwe caravanpolissen buiten de pakketverzekering houden de no-claimregeling.
Na de recreatieverzekeringen ligt het accent voor de komende maanden op de woon-, vervoers- en uitvaartverzekeringen.

Reageer op dit artikel